Välbalanserade formulär

Grunden i dinkurs. och eventry. är formulären. Sedan starten har våra formulär använts mer än 1.000.000 gånger. Det går inte nog att understryka hur viktigt det är med ett enkelt, lätt att förstå och väl balanserat formulär.

Är det för komplicerat så finns det risk att kunden inte orkar fullfölja sitt köp och är det för enkelt så får du som arrangör inte in alla de uppgifter du behöver och måste då be din kund om kompletterande information. Detta sammantaget gör att man noga måste överväga vad man har i sitt formulär. Dessutom har vi reglerna i GDPR där man har som mål att inte begära in mer information än vad man måste.

Vi på dinkurs. och eventry. har över 15 års erfarenhet av att skapa effektiva formulär och hjälper er mer än gärna att få till det perfekta formuläret. Här ger vi exempel på hur det kan se ut hos våra kunder.

Information page before showing the form.

Innan formuläret
Beskrivning av evenemang.

Här anger man information kring evenemanget som plats, tid och kostnader. Viktigt att vara så informativ som möjligt men ändå kortfattad för att det inte ska bli missförstånd och felanmällningar att hantera i efterhand.

Steg 1
Formuläret.

Utsendet på anmälningsformuläret kan anpassas efter eran websida och innehållet kan varieras stort. Men ett par fällt är obligatoriska så som förnamn, efternamn, epost och i viss mån mobilnummer då all kommunkation med deltagare sker digitalt.

Showing the confirmation page before saving the registration

Steg 2
Kontrollera uppgifterna

Innan deltagarna skickas vidare till vald betalningsmetod får de en chans att granska och bekräfta eller gå tillbaka och uppdatera sina uppgifter.

Standby waiting for swish payment

Steg 3
Betalning.

Beroende på vilken betalningsmetod som valts för deltagern kommer betalningssteget se olika ut. Vid swishbetalning skickas ett betalningsunderlad in till deltagerns swischapp. Om deltagern valt swish som betalnings metod eller om arrangören endast har swish som betalningsmetod måste deltagaren ange mobilnummer vid anmälan. Men de måste även ha aktivt swish konto på det mobilnummer de anger.

The registration is complete. Showing confirmation page

Efter formuläret
Bekräftelsesida

Efter anmälan och betalning är genomförd kommer deltagern vidare till bekräftelse där kan passa på att tipsa deltagarna hur de tar sig till evemanget på bästa sätt. Länkar till eran senaste pod samtidigt som ni promotar era samarbetspartners. var gärna extra tydliga med hur deltagarna kan kontakta er med frågor kring evenemanget. Detta gör mycket för att öka deltagartrygghet och nöjdhet.

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss:
Tele 010-1010310
Epost: support(at)dinkurs.se
Kontaktformulär.

Related Posts

Förenkla deltagaranmälan och administration

mars 6, 2020 / Mikael Strand

Värdebevis

mars 5, 2020 / Mikael Strand

Bli en proffsarrangör med Din Kurs!

mars 5, 2020 / Mikael Strand