Funktion

Värdebevis, presentkort och rabattkoder

Bra verktyg för att få fler deltagare

På dinkurs och eventry vi har många sätt att skapa rabattkoder, presentkort och kuponger. De allra vanligaste typerna av rabatter har vi stöd för från början men vi kan också skapa ett unikt och anpassat rabattsystem.

Med värdekoderna är det enkelt att spåra kampanjkällan. Du kan i kampanjen presentera en kod som ger deltagaren en liten rabatt. Då kan du på ett mycket enkelt sätt mäta vilka kampanjer som har varit värt att spendera dina pengar på.

Värdebevis och presentkort

Det kan vara ganska praktiskt både att sälja och dela ut presentkort. Du kan också kombinera koder och kort på ett ganska smart sätt. Man kan till exempel i slutet av evenemanget dela du ut värdekoder som är giltiga för att köpa ett presentkort.

Ett populärt sätt att hantera presentkort är att dela ut dem i slutet av evenemanget och låta deltagarna dela ut dem till sina vänner. Det är ett enkelt sätt att sprida ditt företag och dina evenemang.

Skapa koder och rabatter

För att sätta upp rabatterna finns det ett användarvänligt gränssnitt och det är ganska intuitive. Du som användare av signupmanager. kan lita på att våra integrationsexperter vid behov hjälper dig hela vägen.

Läs mer om hur du sätter upp koder och rabatter.

 

 

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg