FUNKTIONSLISTA

Vårt deltagarhanteringssystem förenklar och ger er mer tid till annat

Evenemang, möten, kurser eller tävlingar, oavsett vad ni samlar in deltagare till så har vi funktionerna redo att underlätta för er.

Testa ett evenemang med Standardversion och vi bjuder på kostnaden för ett formulär (249 SEK rabatt).

1
Funktion

Värdebevis presentkort och rabattkoder

hello

Bra verktyg för att få fler deltagare

dinkurs och eventry vi har många sätt att skapa värdebevis presentkort och rabattkoder. De allra vanligaste typerna av rabatter har vi stöd för från början men vi kan också skapa ett unikt och anpassat rabattsystem.

Värdebevis, presentkort och rabattkoder

Med värdekoderna är det enkelt att spåra kampanjkällan. Du kan i kampanjen presentera en kod som ger deltagaren en liten rabatt. Då kan du på ett mycket enkelt sätt mäta vilka kampanjer som har varit värt att spendera dina pengar på.

Värdebevis och presentkort

Det kan vara ganska praktiskt både att sälja och dela ut presentkort. Du kan också kombinera koder och kort på ett ganska smart sätt. Man kan till exempel i slutet av evenemanget dela du ut värdekoder som är giltiga för att köpa ett presentkort.

Ett populärt sätt att hantera presentkort är att dela ut dem i slutet av evenemanget och låta deltagarna dela ut dem till sina vänner. Det är ett enkelt sätt att sprida ditt företag och dina evenemang.

Skapa koder och rabatter

För att sätta upp rabatterna finns det ett användarvänligt gränssnitt och det är ganska intuitive. Du som användare av vårt deltagarhanteringssystem kan lita på att våra integrationsexperter vid behov hjälper dig hela vägen så du slipper undra.

Läs mer om hur du sätter upp koder och rabatter.

 

 

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg