Ibland behöver ni lägga till information om en deltagare som deltagaren inte själv ska fylla i.
När ni skapar eller redigerar en egen fråga kan ni markera Visa endast för inloggad användare. Frågan visas då inte i anmälningsformuläret.
När frågan är kopplad till arrangemanget kan ni fylla i den när ni är inloggade och redigerar en deltagare. Rutan är avmarkerad för nya frågor, och befintliga frågor behåller sin inställning tills ni ändrar den.