Toppturer i världsklass

Pure Productions AB äger topptursvarumärket Pure Ski Touring som arrangerar topptursresor runt om i världen där alla toppturer enbart guidas av certifierade IFMGA bergsguider (International Federation of Mountain Guide Associations)
Arrangören önskade ett deltagarhanteringssystem som var flexibelt med både layout och formulärens uppbyggnad, Att varje resas formulär tar in nödvändig information av deltagarna så resan kan genomföras.

Formulärens utseende har anpassats till layouten på kundens webb och är inbäddade på deras sida för enklare anmälning. Vill deltagarna snabbt komma i kontakt med arrangörens kundtjänst svarar dem bara på bekräftelsemailet så kan arrangören enkelt återkomma med svar. Vi har även anpassat så att avgiften delas upp på en delbetalning och sen betalning av resterande del när det börjar närma sig tid för resan.

På samma sätt som arrangören har pålitliga guider som tar deltagarna tryggt igenom hela resan så har vi på Din Kurs en kundtjänst som hjälper till med formulären, deltagarna och anpassningar på kundens webb. Det som behövs för att kunden ska känna sig trygg och få en bra avlastning med sin deltagarhantering.

Mer om Pure Ski Touring

ANDRA REFERENSER

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg