Stiftelsen med många strängar på sin lyra

Sigtunastiftelsen har två verksamhetsdelar – en ideell sida som innehåller utbildning, forskning och kultur och en kommersiell del – Hotell- och konferens.

För Sigtunastiftelsens ideella del har dem en stor programverksamhet innehållande kurser, seminarier i egen regi och tillsammans med samarbetspartners. Sigtunastiftelsen har även en stor kulturverksamhet med bla konserter, författarmöten och kulturhelger och inom deras forskningsverksamhet har dem bla internationella forskningskonferenser som hålls på Sigtunastiftelsen men även ute i världen.

På ett smidigt sätt vill Sigtunastiftelsen kunna ta emot anmälningar och ge möjligheten att betala med kort eller faktura, som skapas automatiskt, Det underlättar för Sigtunastiftelsen då dem tidigare gjorde det manuellt. Att kunna ta fram deltagarlistor lätt och smidigt ur systemet är en smidig funktion och även kunna skicka biljetter till deltagaren underlättar hanteringen.

Även deras Hotell– och konferensdel använder sig av Din Kurs bla så kan Sigtunastiftelsen erbjuda möjligheten för ”större konferenser”, att man kan anmäla sig och betala direkt, detta underlättar för anordnaren av konferensen, och Sigtunastiftelsen slipper på så sätt fakturera varje enskild deltagare i efterskott vilket sparar tid och är bra för kassaflödet samt förenklar arbete så Sigtunastifteksen kan lägga tid och energi på annat än att administrera!

Mer om Sigtunastiftelsen

ANDRA REFERENSER

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg