Beachvolley och välgörenhet

2000 var första året för det som idag blivit en tradition då torget i Ödeshög vid Vättern fylldes med sand och det lirades Bechvolley.

Åren har gått och verksamheten har växt med flera tävlingar (2022 är det runt 40st) på fler orter under sommaren (samt en del tävlingar inomhus vintertid).

Vanligtvis så arrangeras turneringar på sommargårdar och vid flera festivaler, riktigt trevligt är att BeachAid även varit på plats under SM-veckan, och arrangerat tävlingar som åskådarna kunnat delta i.

De startavgifter som BeachAid får in går oavkortat till olika välgörenheter, först och främst via hjälporganisationen ”Ge för Livet”.
Bakom den organisationen står tre kristna samfund – Equmeniakyrkan, Svenska Alliansmissionen och Evangeliska Frikyrkan.

Via organisationens lokala kontakter som är placerad runt om i vår värld, just där behovet av hjälp är som störst och hjälpen gör skillnad.

Sedan några år tillbaka skickar vi 10 % av startavgiften till ”Beachvolley mot cancer”.

Sedan starten 2010 har beachvolleyturneringarnas anmälningsavgifter gjort att BeachAid kunnat skicka iväg över 2 miljoner kronor till välgörenhet.

Mer om BeachAid

Beachvolley Aid har överlevt pandemin och arrangerar även i år flera välgörenhetsturneringar, bland annat under BeachAid Camp och BeachAid Week på Bödagården på Öland där det byggs upp en arena med 18 planer.

BeachAid har mottot ”Ha kul i sanden och hjälp människor på samma gång”.

Då BeachAid bedriver välgörenhet så sponsrar Din Kurs både med kostnaden för anmälningsformulären och kostnaden per deltagare.
BeachAid använder Din Kurs betalningssystem att ta betald för deltagaravgiften med kort (Visa, Mastercard samt Maestro) och Swish Handel.
Per formulär väljer BeachAid eventuell betalningsmetod och sen är det klart. Inga egna avtal som arrangören behöver teckna. Bara att skapa sitt konto, sätta upp ett anmälningsformulär, välja betalningsmetoder och sen är det klart att låta deltagarna anmäla sig och samtidigt erlägga deltagaravgiften.

Mer om BeachAid

ANDRA REFERENSER

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg