Hundträning delux

Glada Jyckar är ett hundträningsföretag i Stockholm som bedriver kurser, föredrag och privatträning för hundägare. Glada Jyckar har totalt åtta instruktörer med mellan 20-30 kursstarter per månad runt om Stockholm. Allt för att utbilda hundägare samt hund till att bli mer harmonisk och fungerar bättre i vardagen.

Till Glada Jyckar har vi utvecklat en funktion till privatbokning för att enkelt publicera när det finns lediga tider och för vilken instruktör.
Vi har hjälpt till att skapa listor för deras evenemang så att bara aktiva evenemang visas på hemsidan. Sen går det att gruppera evenemangen för att sedan bädda in listor som bara visar en viss typ av evenemang på relevant sida. Vi har även hjälpt till att med listor som visar evenemang på specifika platser. Allt för att göra det enklare för deltagaren att snabbt hitta rätt evenemang.

Allt för att göra det enklare för deltagarna att hitta relevanta och aktuella evenemang med korrekt information så att dem snabbare kan genomföra sin anmälan till tänkt evenemang.
Glada Jyckar vet att vi ger svar på deras frågor med en lösning som hjälper att lägga mer tid på sin egen verksamhet.

Mer om Glada Jyckar

ANDRA REFERENSER

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg