FUNKTIONSLISTA

Vårt deltagarhanteringssystem förenklar och ger er mer tid till annat

Evenemang, möten, kurser eller tävlingar, oavsett vad ni samlar in deltagare till så har vi funktionerna redo att underlätta för er.

Testa ett evenemang med Standardversion och vi bjuder på kostnaden för ett formulär (249 SEK rabatt).

1
Funktion

Sälj biljetter online

hello

Sälj biljetter online
Ge dina deltagare och besökare en biljett

Det kan tyckas självklart när man har vissa evenemang att det är en biljett som ska förmedlas om du till exempel är en teater eller anordnar ett musikevenemang. I andra fall om du till exempel arrangerar hundkurser eller certifieringar inom en yrkeskategori så är det kanske inte riktigt lika självklart. Sälj biljetter och scanna dem när du välkomnar deltagarna

 

Sälj biljetter online
Sälj biljetter online

Skapar förtroende och mervärde

Fördelen med att alltid erbjuda en biljett är att besökaren verkligen känner att den fått något för pengarna direkt. De får en omedelbar tillfredställelse och du som arrangör har gjort ett större intryck hos deltagaren redan i första mötet med ditt företag. Se till att bara genomförd kort  och Swishbetalning ger en biljett.

Biljetten bifogas till bekräftelsemailet

När en deltagare gör ett köp så får den automatiskt ett bekräftelsemail. I detta bekräftelsemail så bifogas biljetten.

Sälj biljetter online
Sälj biljetter online

Skanna biljetten med vår app

Biljetten som deltagaren fått i sitt bekräfelsemejl kan du som arrangör registrera i ”dörren”. Då prickas deltagaren av och du vet att den är på plats. Systemet kontrollerar i realtid att biljetten är giltig till evenemanget och att den inte är använd tidigare. Appen är givetvis helt gratis och det ingår att du kan scanna med en smart enhet, behöver du flera enheter så kontakta vår support så hjälper vi dig så du kan använda så många smarta enheter som du behöver.

Biljetten hittas även på kundens egna sidor

Kunden kan logga in på eventry. och se alla köp där. På kundens sida på Eventry kan biljetten och även bekräftelsemailet hittas om deltagaren skulle råka slarva bort sitt bekräftelsemejl och därefter kan deltagaren återigen skicka ut en kopia av bekräftelsemailet till sig själv.

Sälj biljetter

Det ger ditt evenemang det där lilla extra med att bifoga en biljett i bekräftelsemailet.

Kontakta supporten så hjälper vi till att aktivera biljetter på ditt evenemang.

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg