FUNKTIONSLISTA

Vårt deltagarhanteringssystem förenklar och ger er mer tid till annat

Evenemang, möten, kurser eller tävlingar, oavsett vad ni samlar in deltagare till så har vi funktionerna redo att underlätta för er.

Testa ett evenemang med Standardversion och vi bjuder på kostnaden för ett formulär (249 SEK rabatt).

1
Funktion

Obegränsad hjälp via chatt och e-post

hello

Vi är med dig från början till slut

Redan innan du registrerar dig som arrangör hos oss så finns vi här för att svara på era frågor. Men över 15 års erfarenhet av deltagarhantering så vet vi att det är svårt för dig som arrangör att välja rätt system för just er verksamhet. Det finns många system att välja på och att hitta ett system som precis matchar ens behov kan vara svårt. Med vår långa erfarenhet så kan vi snabbt identifiera era behov och då även anpassa vårt system efter er.  Vi erbjuder obegränsad hjälp via chatt och e-post samt att du kan ringa helgfri vardag på dagtid mellan 08:30 och 15:00.

Obegränsad hjälp via chatt och e-post

Vi hjälper er igång

Att lära sig ett nytt system kan ibland vara lite knepigt och att lära sig utnyttja ett system till sin fulla potential kan ta lång tid.

Därför hjälper vi er igång, om ni så önskar. För att göra detta så optimalt som möjligt så gör vi detta genom att vi, tillsammans med er, lägger upp det första evenemanget. Detta sker via telefon eller ett online möte. Då tittar vi på allt som ni kan behöva och kan svara på alla de frågor som man kan ha när man är ny.

Till sist hjälper vi er utan kostnad även att integrera formulär och evenemangslistor på er hemsida.

Vi finns här på kontorstid

Behöver du hjälp så kan du chatta med oss eller skicka oss ett e-post på helgfri måndag till fredag mellan 08:30 och 15:00.

Klicka på kontakta oss i menyn för vår online-chat.
Vi ger dig obegränsad hjälp via chatt och e-post, kom ihåg det.

Mejl:  support(at)dinkurs.se
Telefon:  (+46) 010-10 10 340

Info om Din Kurs formulär
Info om Eventry formulär

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg