FUNKTIONSLISTA

Vårt deltagarhanteringssystem förenklar och ger er mer tid till annat

Evenemang, möten, kurser eller tävlingar, oavsett vad ni samlar in deltagare till så har vi funktionerna redo att underlätta för er.

Testa ett evenemang med Standardversion och vi bjuder på kostnaden för ett formulär (249 SEK rabatt).

1
Funktion

Gratis arrangemang utan kostnad

hello

Använd vårt system utan kostnad

Anordnar du evenemang som är gratis för deltagaren så tycker inte vi inte att det är rimligt att vårt system ska kosta något. Det samma gäller för dig som helt eller delvis skänker förtjänsten till välgörenhet.
För gratis arrangemang utan kostnad så skapar du ett konto på eventry.com 

Gratis arrangemang utan kostnad

Administrera via eventry.com

För dina gratisevenemang  finns alltså portalen eventry.com för dig att använda. Denna portal är skapad för att ge dig som arrangör maximal spridning av ditt evenemang. Vi arbetar ständigt med sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring för att göra dina evenemang så synliga som möjligt. Att tänka på är att det inte blir gratis evenemang om du redan använder dinkurs.se plattformen.
Du får gärna ställa frågor och funderingar via vår support redan nu för att kunna räta ut eventuella frågetecken för vad som gäller för gratis arrangemang utan kostnad.

Ingen kostnad för välgörenhet

Vi vill gärna stödja alla former av välgörenhet och har ett speciellt program för dig som ägnar dig åt välgörenhet.  Du får använda systemet fullt ut och även de avancerade funktionerna som finns tillgängliga på dinkurs.se.

För att få välgörenhetspaketet så behöver du kontakta vår kundtjänst som granskar din  organisation och dina evenemang.

Gå till eventry.com för att registrera dig och komma igång med ett gratis evenemang. Och för evenemang med deltagaravgift kan du klicka dig vidare för mer info.

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg