FORMULÄR

Inga formulär behöver vara likadana på samma sätt som det är enkelt att kopiera upp ett formulär till en mängd kommande tillfällen.

Med hjälp av vår support blir du i din takt expert på vårt system.

Testa ett evenemang med Standardversion och vi bjuder på kostnaden för ett formulär (249 SEK rabatt).

1

Välbalanserade formulär

hello

Grunden i Din Kurs. och eventry. är formulären. Sedan starten har våra  formulär använts mer än 1.000.000 gånger. Det går inte nog att understryka hur viktigt det är med ett enkelt, lätt att förstå och väl balanserat formulär.

Är det för komplicerat så finns det risk att kunden inte orkar fullfölja sitt köp och är det för enkelt så får du som arrangör inte in alla de uppgifter du behöver och måste då be din kund om kompletterande information. Detta sammantaget gör att man noga måste överväga vad man har i sitt formulär. Dessutom har vi reglerna i GDPR där man har som mål att inte begära in mer information än vad man måste.

Vi på dinkurs. och eventry. har över 15 års erfarenhet av att skapa effektiva formulär och hjälper er mer än gärna att få till det perfekta formuläret. Här ger vi exempel på hur det kan se ut hos våra kunder.

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss:
Tele 010-1010310
Epost: support(at)dinkurs.se
Kontaktformulär.

  • [:sv]

    Innan formuläret Beskrivning av evenemang.

    Här anger man information kring evenemanget som plats, tid och kostnader. Viktigt att vara så informativ som möjligt men ändå kortfattad för att det inte ska bli missförstånd och felanmällningar att hantera i efterhand.

    [:]

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg