FÖRENKLA DELTAGARANMÄLAN OCH ADMINISTRATION

Vilken arrangör skulle du välja?

Din Kurs har länge erbjudit våra arrangörer fakturaservice. Fakturaservice gör det väldigt enkelt för er arrangörer som vill erbjuda deltagaren att betala mot faktura.

Med vår fakturabevakning behöver du som arrangör inte stämma av fakturorna med din bank och skicka påminnelser.

1

Fakturaservice nu via Finqr

mars 6, 2020
hello

Din Kurs har sedan länge erbjudit våra arrangörer fakturaservice. Fakturaservice underlättar väldigt för er arrangörer som vill erbjuda deltagaran att betala mot faktura. Med vår fakturabevakning så slipper du som arrangör att stämma av fakturorna mot er bank och att skicka påminnelser.

Vi har nu startat ett sammarbete med Finqr. Finqr är ett företag som inte bara gör den typ av fakturabevakning som vi redan erbjuder utan de gör så mycket mer.

FINQR finns till för att hjälpa dig få kontroll över och optimera din likviditet. De hjälper dig bland annat med distribution, kravhantering, finansiering och bokföring av fakturor.

Dessutom så fungerar FINQR med alla ekonomisystem. Det som gör dem extra unika är att plattformen inte bygger på gamla strama standarder, som många dinosaurier i branschen använder. Detta gör att de kan vara mycket mer flexibla och koppla upp sig mot alla typer av ekonomisystem och anpassa oss efter dig.

Vi kommer att rulla ut kopplingen mot FINQR för dig som använder vår fakturaservice. I detta arbete så kommer FINQR att kontakta er och förklara mer om vårt sammarbete.

RELATERADE INLÄGG

Deltagarregistrering online

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Fakturaservice nu via Finqr

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Värdebevis

Samtidigt blir deltagandet smidigare vid registrering då dennes kontaktuppgifter automatiskt fylls i när värdebeviset används. Testa ett evenemang med Standardversion och du får en gratis testevenemang (249 SEK rabatt).

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg