FÖRENKLA DELTAGARANMÄLAN OCH ADMINISTRATION

testaa

februari 11, 2021

Deltagarregistrering online testaa

När du som deltagare har valet mellan två arrangörer där den ena tar emot deltagarregistrering via telefon eller email och den andra arrangören har anmälnings formulär publicerat på sin websida där du som deltagare skriver in uppgifter och anger betalningsinformation vid anmälningstillfället, vid den tid på dygnet det passar dig. Vilken arrangör skulle du då välja?

Det blir en stor skillnad i arbetsbelastning för deltagaren som antigen behöver anpassa sig till arrangörens telefontider eller e-posta sina uppgifter till dem och vänta på återkopplings om de har blivit anmälda och för att få betalningsuppgifter för deltagande, eller där de går in på anmälningsformuläret via en webbläsare och fyller i uppgifterna samt anger betalningsinformation där det är relevant.

Men framförallt för arrangörs administratörer kan arbetsbelastningen minskas rejält. De kommer åt all information kring deltagare och betalningar via egen inloggning och även kommunicera med deltagarna om det behövs skickas ut uppdaterad information genom tex email eller sms.

Kortbetalning och swish

Låt era kunder betala redan vid anmälningstillfället. Öka servicen och minska administration genom att låta deltagarna betala för deltagande redan vid anmälningstillfället, antigen genom kort eller Swish. Deltagaravgifterna förs över till er veckovis och avräkning för redovisning finns tillgänglig genom arrangörssidorna på Dinkurs.se. Detta underlättar för deltagare, arrangörsadministratörer samt ekonomer.

Faktura, GLN och e-faktura.

Föredrar eller kräver era kunder trots allt faktura som betalmedel, kanske är de kommuner eller landsting och vill ha e-fakturor, så finns det stöd för detta med.
Ni kan ha unika nummerserier för de fakturor ni skickar genom Din Kurs. Fakturorna kan skickas med bekräftelsemejlen när deltagarna registrerar sig.
Ni stämmer av betalningsstatus på fakturorna genom eran arrangörssida hos Din Kurs.
Ni kan även välja att Din Kurs sköter fakturaövervakning, påminnelser och avstämning för fakturor. Detta görs i samarbete med vår fakturapartner FINQR. Vi hanterar även genom FINQR, GLN nummer och e-fakturor vilka har blivit regeln när man har kommuner och landsting som deltagare.

RELATERADE INLÄGG

testaa

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Förenkla deltagaranmälan och administration

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Värdebevis

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg