Förenkla deltagaranmälan och administrationen

Deltagarhantering helt online och utan bindningstid

Du skapar formulären så du får in behövlig information. Ett deltagarhanteringssystem som fungerar dygnet runt den tid det passar deltagarna.

Ta betald av deltagaren vid anmälningstillfället och skicka kvitto på betalningen i bekräftelsemailet. Testa ett evenemang med Standardversion och du får en gratis testevenemang (249 SEK rabatt).

1

Deltagarregistrering online

februari 11, 2021
hello

Deltagarregistrering online

När du som deltagare har valet mellan två arrangörer där den ena tar emot deltagarregistrering via telefon eller email och den andra arrangören har anmälnings formulär publicerat på sin webbsida där du som deltagare skriver in uppgifter och anger betalningsinformation vid anmälningstillfället, vid den tid på dygnet det passar dig. Vilken arrangör skulle du då välja?

Det blir en stor skillnad i arbetsbelastning för deltagaren som antingen behöver anpassa sig till arrangörens telefontider eller e-posta sina uppgifter till dem och vänta på återkopplings om de har blivit anmälda och för att få betalningsuppgifter för deltagande, eller där de går in på anmälningsformuläret via en webbläsare och fyller i uppgifterna samt anger betalningsinformation där det är relevant.

Men framförallt för arrangörs administratörer kan arbetsbelastningen minskas rejält med deltagarregistrering online. Arrangören kommer åt all information kring deltagare och betalningar via egen inloggning och kan även kommunicera med deltagarna om det behövs skickas ut uppdaterad information genom t.ex. email eller sms.

Kortbetalning och Swish

Se till att kunderna betalar redan vid anmälningstillfället. Öka servicen och minska administration genom att deltagarna betalar för deltagandet redan vid anmälningstillfället, antingen genom kort eller Swish. Deltagaravgifterna förs över till er veckovis och avräkning för redovisning finns tillgänglig genom arrangörssidorna på dinkurs.se. Underlättar för deltagare, arrangörsadministratörer samt ekonomer.

Faktura, GLN och e-faktura.

Föredrar eller kräver kunderna trots allt faktura som betalmedel?  Kanske är kunderna  kommuner eller landsting och vill ha e-fakturor,  det finns stöd för detta med.
Ni kan ha unika nummerserier för de fakturor ni skickar genom Din Kurs. Fakturorna kan skickas med bekräftelsemejlen när deltagarna registrerar sig.
Ni stämmer av betalningsstatus på fakturorna genom eran arrangörssida hos Din Kurs.
Ni kan även välja att Din Kurs sköter fakturaövervakning, påminnelser och avstämning för fakturor. Detta görs i samarbete med vår fakturapartner FINQR. Vi hanterar även genom Finqr, GLN nummer och e-fakturor vilka har blivit regeln när man har kommuner och landsting som deltagare.

RELATERADE INLÄGG

Deltagarregistrering online

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Fakturaservice nu via Finqr

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Värdebevis

Samtidigt blir deltagandet smidigare vid registrering då dennes kontaktuppgifter automatiskt fylls i när värdebeviset används. Testa ett evenemang med Standardversion och du får en gratis testevenemang (249 SEK rabatt).

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg