Ställa in ett evenemang

Så händer det att ett evenemang inte kommer att vara möjligt att genomföra som planerat. Oavsett anledning så är det dags att kavla upp armarna och följa ett par steg för att komma igenom det här för att sen kunna tänka på annat som att planera för kommande evenemang.

Om det tråkiga är framme när anmälningsförfarandet fortfarande är i gång så ska först och främst anmälningsformuläret stängas så inga nya kan anmäla sig, 4 klick så är den delen avklarad och processen är nästan klar.

Efter att det är åtgärdat så att inga nya deltagare kan anmäla sig så är vi framme vid att kontakta deltagarna. Vi erbjuder tre sätt att lösa den här biten på.

Beroende på om evenemanget ska ställas in eller flyttas fram till ett senare tillfälle så kan situationen uppstå med deltagare som inte kommer att kunna eller vilja närvara vid ett senare tillfälle och då kommer vi fram till behovet att återbetala deltagaravgiften. Då vi löpande betalar ut avgifterna för kort, Swish och fakturor så får ni göra återbetalningarna till deltagarnas konto själva eller lösa med tillgodokvitto till något annat evenemang med en rabattkod.

Om ni ska flytta evenemanget framåt i tiden och startdatumet inte än har infallit så kan ni enkelt uppdatera datumen för evenemangets start och slut samt eventuellt justera sista datumet för att kunna anmäla sig, Guide.
Ni märker kanske att återkopplingen är att vissa inte kan bara flyttas till det tänkta nya datumet för evenemanget utan dem kanske inte kan förrän kommande eller ännu senare tillfälle. Då finns funktionen att flytta en deltagare till ett annat anmälningsformulär, sen får ni meddela deltagaren det nya tillfället som de ska närvara på

RELATERADE INLÄGG

Deltagarregistrering online

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Fakturaservice nu via Finqr

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Värdebevis

För mer information hur ni sätter upp tydliga formulär och kommer igång med deltagarhantering, kontakta oss

Vill du bli uppdaterad om Din Kurs?

Registrera dig för Din Kurs nyhetsbrev och få våra nyheter direkt till din inkorg